Article Writing Tool er din genvej til akademiske artikler. Få gratis adgang til det nye, digitale skriveværktøj, der kan hjælpe dig direkte i din artikelskrivning.

Vil du omskrive din forskning til en artikel? Har du styr på tidsskrifternes retningslinjer? Artikelskrivning er en selvstændig genre, som kan være svær at mestre. Det kræver både øvelse, genrekendskab og  strukturelle færdigheder at skrive en velformidlet akademisk artikel. Lige nu og frem til den 1. november får du gratis adgang til Article Writing Tool, der kan hjælpe dig direkte i din artikelskrivning.

Article Writing Tool er en digital ressource til arbejdet med at skrive videnskabelige artikler. Værktøjet guider dig fra idé til færdig artikel gennem en række spørgsmål, der skal hjælpe dig med at komme i gang med at skrive og strukturere din artikel.

 

Article Writing Tool hjælper dig helt specifikt med at:

  • komme i gang med at skrive
  • planlægge artiklens fokus, formål, argumentation m.m.
  • skrive udkast
  • strukturere artiklen
  • tjekke en artikel igennem inden aflevering
  • revidere ud fra

 

Læs mere om Article Writing Tool.

 

Gratis prøveadgang!

Savner du gode råd eller vejledning, når du skriver videnskabelige artikler? Eller står du over for at skulle skrive din første faglige artikel? Så kan du lige nu prøve programmet helt gratis! Der gratis prøveadgang på Article Writing Tool frem til 1. november.

Prøv det nu!

Husk, at du kan købe underviser- og enkeltpersonslicens, når prøveperioden udløber.

 

Læs også…

Sitet er baseret på bogen Skriv artikler. Bogen kan købes her.

Hvis du savner gode råd eller vejledning, når du skriver videnskabelige artikler, eller står over for at skulle skrive din første faglige artikel, er det bare med at tage hul på

Sitet er basseret på bogenkan købes

Husk, at du kan købe underviser- og enkelpersonslicens, når prøveperioden udløber.