Kurser, workshops og oplæg

Vi holder oplæg, kurser, workshops, skriveophold m.m. for undervisere, lærebogsforfattere, vejledere, informationsspecialister, ph.d.-studerende og andre på videregående uddannelser m.fl. Det kan f.eks. være:

  • Artikelskrivning, workshop
  • Analyse, diskussion, refleksion og vurdering i opgaver
  • Lærebogsskriver-oplæg og workshop
  • Vejledning, workshop
  • Undervisningstilrettelæggelse og -udvikling
  • Mundtlig fremstilling
  • Konferencedeltagelse, -oplæg
  • Skriveophold, ”writing retreats” for skrivere af afhandlinger, lærebøger og artikler.

Som hovedprincip holder vi kurser og workshops for undervisere, og kun i særlige tilfælde for studerende.

Vi holder kurser – både hver for sig og sammen –  for lukkede grupper, fokuseret omkring gruppens behov og udfordringer, og baseret på relevante aktiviteter. Der er så godt som altid et element af workshop, eller ren workshop hvor der arbejdes og skrives næsten hele tiden. På større kurser (1-2 dage) foretrækker vi at vi begge er på kurset.

Du er velkommen til at ringe eller maile og helt uforpligtende vende en idé om et kursus eller oplæg med én af os eller os begge. Se vores kontaktoplysninger her

Kursuskalender – efterår 2017:

”Mundtlig fremstilling og bedømmelse”, Peter Stray Jørgensen, Herlev Gymnasium, aftalt, men endnu ingen dato.

Den gode opgave for undervisere og informationsspecialister”, VIA Aarhus, aftalt, men endnu ingen dato.

”Den gode lærebog”, Lotte Rienecker, for lærebogsforfattere på Forlaget Columbus, 31.8.2017, kl. 15.

”Open access versus forfatterrettigheder” på UBVA-seminar ”Ophavsret i hverdagen”, UBVAs medlemmer, København, 9.11.2017, tidspunkt endnu ikke kendt.

”Vejledning af BA-opgaver”, Lotte Rienecker og Peter Stray Jørgensen, for vejledere på Högskolen i Stavanger, 22.11. 2017.

Skriveophold for forlaget Samfundslitteraturs lærebogsforfattere, Peter Stray Jørgensen, Samos, 26.5. – 2.6. 2018. Tilmelding og betaling hos vores redaktør hos Samfundslitteratur Henrik Schjerning: hs@samfundslitteratur.dk

Adgang for alle:

”Hvad er kvalitet i læremidler?” Lotte Rienecker, Arrangement under Fagbogens Dag, for nuværende og potentielle lærebogsforfattere til alle uddannelsesniveauer. Gilleleje Bibliotek, 31.10.2017 kl. 15-17.30.